B2B Info

Sinds 1996 organiseert 402automotive.com verschillende automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s. En dat schept mogelijkheden voor uw bedrijf!

De evenementen kenmerken zich door een gevarieerd doe- en kijk programma. Met tal van activiteiten op de paddocks van de evenementenlocaties, te weten het Circuit Park Zandvoort, het TT Circuit Assen, Autotron Rosmalen, Rotterdam AHOY, Eventcenter De Bergen Wanroij, Breda International Airport, Martini Plaza en Airport Weeze. Maar ook programmaonderdelen op het circuit of de race arena, waaronder Dragraces/Sprints, VrijRijden, Time Attack, Drift of Autoraces. 


Autoclubs vormen een belangrijk onderdeel van de events; op elk event zijn vele tientallen clubs en verenigingen aanwezig met de mooiste auto's. Daarnaast bieden de events een uitmuntend platform voor het bedrijfsleven, of het nu gaat om verkoop van accessoires of branding van merken. 


402 werkt met een kernteam op het kantoor in Hoeven, vlakbij Roosendaal en Breda. Dit team verzorgt de marketing en sales van alle events, onderhoudt de contacten met bedrijven en clubs en de bezoekers. Door middel van een website per event en door middel van sociale media profielen op onder meer Facebook, Instagram, Youtube en TikTok. 
Daarnaast wordt ook de productie van de events gecoördineerd, waarbij 402 wordt ondersteund door een grote groep freelancers en vrijwilligers, elk met hun eigen specialiteit zoals Track, Paddock, Kassa, Entertainment, Presentatie. 


402 werkt eveneens met een aantal professionele toeleveranciers op het gebied van security, audiovisuele middelen en produktiemiddelen als barriers, stroom, catering e.d. Voorts een groep moderatoren/newsmakers die actief zijn op de sociale media profielen, waaronder Facebook en Instagram. STANDHUUR

Op elk van de evenementen kan uw bedrijf aanwezig zijn met een stand, ongeacht uw doelstelling; directe verkoop of promotie of branding. U kunt kiezen uit standruimte (grondplaats) van 4, 8 of 12 meter breed, eventueel aangevuld met de plaatsing van een marktkraam of pagodetent, wel of geen stroomaansluiting. Indien u een keuze maakt uit meerdere evenementen, informeer dan naar de korting die u bij afname van minimaal 3 events kunt krijgen. De tarieven variëren naar gelang het event of de locatie.


Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met Patrick Pollemans, commercieel manager van 402 Automotive via onderstaand formulier  of 06-46066436.

 

SPONSORING OF PARTNERSHIPS

Als sponsor bent u bij ons partner met gegarandeerd prominente aandacht en merkbeleving! Daarnaast heeft het evenement haar eigen website, mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposure mogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen. We stellen voor u graag een op maat gemaakt sponsorpakket samen. Vanaf € 850,- staat u al in het middelpunt van de belangstelling!


Wilt u meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met Patrick Pollemans, commercieel manager van 402 Automotive via onderstaand formulier of 06-46066436.

Informatie aanvraag

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER