Digital Marketing

AUTOMOTIVE MARKETING & SOCIAL MEDIA SCAN

402 Automotive heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bereiken van petrolheads en autoliefhebbers op offline en online gebied. De expertise die we hebben opgedaan op het gebied van (digital) marketing zetten we nu ook in voor onze klanten en relaties.

Marketingadvies en-implementatie wordt door vele bedrijven aangeboden, 402 Automotive onderscheidt zich echter door een zeer sterk op omzetconversie gerichte aanpak op digitaal gebied. Wij hebben veel bijzondere expertise in huis met een aanpak die zich onderscheidt van de meeste andere (social media) bureau’s. We weten door jarenlange ervaring uitermate efficiënte campagnes op te tuigen met een eigenzinnige unieke werkwijze. We weten het maximale te halen uit uw budgetten met de voor u passende strategie.

We bieden de volgende oplossingen voor uw automotive bedrijf:
-Digital Marketing Scan (SEO, SEA, websitescan)
-Social Media Scan (performance en aanwezigheid op social media)
-Social Media Campagnes

Daarnaast kunnen we u op weghelpen naar de juiste freelancers voor uw bedrijf of product als het gaat om:
-Website bouwen
-Reclamefotografie en -video
-Logo en huisstijl ontwerp.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Ronald van den Broek, 06-54291384
ronald@402automotive.com


SPECIAAL AANBOD Q1 2021 TER KENNISMAKING
Voor onze relaties bieden we deze maanden een speciale actie, waarbij u tegen een kleine investering kunt kennismaken met de slagkracht van 402 Automotive.

MARKETING PAKKET
- Een nieuwsbrief aan ca. 140.000 petrolheads:
  U kunt uw bedrijf / product goed omschrijven en deze boodschap wordt via e-mail door ons verstuurd aan trouwe bezoekers van onze events
- Een nieuwsitem op de website van 402automotive
- Een FaceBook post op de pagina van 402automotive met 3 andere unieke bedrijven (met advertentiebudget):
   U levert ons een tekst en een goede foto aan en wij plaatsen een mooie post, waarin uw bedrijf vanzelfsprekend wordt getagd
- Instagram story via account 402automotive (met advertentiebudget)
   Hierin plaatsen we een swipe-up waarmee je naar het nieuwsitem van uw bedrijf wordt geleid
- U stelt een mooi item beschikbaar voor een WINACTIE welke de aandacht voor bovenstaande bij de ontvanger alleen maar zal versterken
 
Totale investering : € 750,- ex. BTW 
Laat u verrassen door het grote bereik wat we voor u weten te realiseren en reageer per ommegaande op patrick@402automotive.com of bel voor meer info met Patrick Pollemans op 06-46066436.
 
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER