402 Automotive en Cars and Business beëindigen samenwerking.

24 september 2019
402 Automotive en Cars and Business beëindigen samenwerking.

402 Automotive en Cars and Business beëindigen samenwerking
Sinds 2014 werken 402 Automotive en Cars and Business samen op het gebied van enkele autoshows in Nederland. Eerst met Supercar Sunday en sinds 2018 ook in het kader van de International Amsterdam Motor Show. Vanwege verschil van inzicht in de projectaanpak is besloten om de samenwerking te verbreken. Onderling is besloten dat 402 Automotive zich terugtrekt uit de gezamenlijke Super Car Sunday BV. Cars and Business is hiermee 100% eigenaar geworden van deze BV en haar activiteiten, de Supercar Sunday en de IAMS in de RAI Amsterdam. 

402 Automotive komt in 2020 met vernieuwende supercarshows
Op de kalender van 402 Automotive blijven meer dan 15 titels op de kalender staan, waaronder -naast vaste pijlers als Viva Italia, American Sunday, JapFest, Kever Winter Festijn, Paddock Porsche- in oktober de autoshow 100% Auto Live in Ahoy Rotterdam, die sinds dit jaar is overgenomen van Ahoy. Deze show op bijna 30.000 m2 wordt met tienduizenden bezoekers een evenement waar je niet mag ontbreken, meer dan 250 showcars vormen de basis van deze show, met supercars, performance tuningcars, american muscle cars en nog veel meer. Vele tientallen standhouders, een outdoor action arena maar ook de Robert Doornbos Grand Prix, een trapautorace voor kinderen.
Op het gebied van supercars zal 402 Automotive in 2020 enkele nieuwe concepten in de markt zetten, zoals Supercar Madness op het TT Circuit Assen, maar ook een supercarshow op een heel verrassende locatie. En in het paasweekend van 2020 organiseren wij het nieuwe event DAY 1 World of Cars in de Jaarbeurs Utrecht, www.day1worldofcars.com!

Daarnaast is 402 Automotive afgelopen jaar gestart met de verbreding van haar activiteiten met: 
- RPM Magazine, begin oktober verschijnt de 2e editie van het grootste gratis automagazine van Nederland dat in een mega oplage tienduizenden Nederlandse petrolheads bereikt.
- RPM Run, een nieuwe tourrally met een geheel eigen opzet naar Italie met maximaal 45 enthousiaste teams.
- RPM Connect, een nieuwe automotive businessclub voor ondernemende petrolheads, inmiddels zich opmaken voor haar vierde meeting op 11 oktober tijdens de Business & Preview VIP Night van 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy.
- Supercars Connect, een nieuwe organisatie voor eigenaren van supercars en exclusieve auto's met een besloten lancering op 15 oktober bij Louwman Exclusive. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER