402 Automotive en Cars and Business hebben samenwerking beëindigd

21 Oktober 2019
402 Automotive en Cars and Business hebben samenwerking beëindigd

402 Automotive en Cars and Business hebben samewerking beëindigd
Sinds 2014 werkten 402 Automotive en Cars and Business samen op het gebied van enkele autoshows in Nederland. Eerst met Supercar Sunday en sinds 2018 ook in het kader van de International Amsterdam Motor Show. Vanwege verschil van inzicht in de projectaanpak is besloten om de samenwerking te verbreken. Dit houdt concreet in dat 402 Automotive niet meer bij de merken Super Car Sunday en International Amsterdam Motor Show betrokken is.

402 Automotive komt in 2020 met nieuwe Supercarshow op TT Circuit en: 1e editie van DAY1 World of Cars in Jaarbeurs
Op de kalender van 402 Automotive blijven meer dan 15 titels op de kalender staan, waaronder -naast vaste pijlers als Viva Italia, American Sunday, JapFest, Kever Winter Festijn, Paddock Porsche. In oktober 2020 volgt de 2e editie van 100% Auto Live in Ahoy Rotterdam, die sinds vorig jaar is overgenomen van Ahoy. Deze show op bijna 30.000 m2 was in oktober jl bezocht door maar liefst 47.000 bezoekers! Meer dan 250 showcars vormen de basis van deze show, met supercars, performance tuningcars, american muscle cars en nog veel meer. Vele tientallen standhouders, een outdoor action arena maar ook de Robert Doornbos Grand Prix, een trapautorace voor kinderen.

Supercar Madness op TT Circuit en Superfast op Breda Airport
Op het gebied van supercars zal 402 Automotive in 2020 enkele nieuwe concepten in de markt zetten, zoals hét supercar evenement van 2020: Supercar Madness op het TT Circuit Assen. Supercar Madness wordt georganiseerd door 402 Automotive en de Vijverberg Trofee die afgelopen jaren medeorganisatoren waren van diverse supercar events in Zandvoort of Assen. De aanwezigheid van diverse supercar organisaties zoals Super Car Society en Supercars Connect zullen zorgen voor een spectaculair dagje uit! Pinksterzondag 31 mei.

Een ander nieuw evenement waar het supercar geweld los zal barsten is Superfast op Breda International Airport in samenwerking met Streetgasm. Zondag 13 september.

DAY1 World of Cars in Jaarbeurs
En in het paasweekend van 2020 organiseren wij het nieuwe event DAY 1 World of Cars in de Jaarbeurs Utrecht, www.day1worldofcars.com!
DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland op +70.000 m2, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. Of je staat versteld van de dikke acties in een van de twee Race & Rally Arena's, waar bandenrook, oliegeur en piepende banden je de dag van je leven bezorgen! De Indoor Arena is powered by Bleekemolen's Raceplanet en de Outdoor Arena is powered by Monster Energy voor rally-, drift- en raceshows!

Daarnaast is 402 Automotive afgelopen jaar gestart met de verbreding van haar activiteiten met: 
- RPM Magazine, eind maart verschijnt de 3e editie van het grootste gratis automagazine van Nederland dat in een mega oplage tienduizenden Nederlandse petrolheads bereikt.
- RPM Run, een nieuwe exclusieve roadtrip met een geheel eigen opzet naar Italie met maximaal 30 enthousiaste teams.
- RPM Connect, een nieuwe automotive businessclub voor ondernemende petrolheads, 
- Supercars Connect, een nieuwe organisatie voor eigenaren van supercars en exclusieve auto's 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER