402 AUTOMOTIVE PAST KALENDER AAN

05 Augustus 2020
402 AUTOMOTIVE PAST KALENDER AAN

UPDATE 6 AUGUSTUS
In verband met het verbod op evenementen in de afgelopen periode heeft 402 Automotive enkele kalenderaanpassingen gedaan. We hebben inmiddels de meeste events voorzien van een nieuwe datum. Enkele events zijn doorgeschoven naar 2021. Recentelijk is GoJapan bij Louwman's Toyota World verplaatst naar 2021. Louwman heeft events op het terrein in Raamsdonksveer uitgesteld naar 2021 omdat events niet passen binnen de strikte coronamaatregelen binnen het auto importeursbedrijf.

DE NIEUWE KALENDER
De kalender ziet er momenteel -onder voorbehoud- als volgt uit:

Zaterdag en zondag 4 & 5 juli Automaxx Meet the Track TT Circuit Assen (Trackday, 402 Card niet geldig wel korting)
Zondag 26 juli JapFest  Circuit Zandvoort 
22 & 23 augustus GR8 Summer Jam - International Carshow - Breepark Breda
Zondag 30 augustus American Sunday Circuit Zandvoort
Zondag 13 september Deutsche AutoFest + BimmerWorld  TT Circuit Assen
Zaterdag 26 september Superfast Breda International Airport
Zondag 4 oktober American Sunday TT Circuit Assen
Zondag 11 oktober JapFest + AutoMaxx Streetpower  TT Circuit Assen
Zondag 18 oktober Volkstyle Base Airport Weeze
23 t/m 25 oktober 100% Auto Live Rotterdam AHOY
6 t/m 8 november Autosalon van het Noorden Martiniplaza Groningen
18 t/m 20 december DAY1 World of Cars Jaarbeurs Utrecht
9 t/m 10 januari Kever Winter Festijn Autotron Rosmalen

Uitgesteld naar 2021:
Nationaal Oldtimer Festival Circuit Zandvoort
Viva Italia! TT Circuit Assen
Supercar Madness TT Circuit Assen
Paddock Porche TT Circuit Assen
DAY1 World of Cars Summer Edition TT Circuit Assen
GTC Rally Festival Breda International Airport
International Army Show Wanroij de Bergen
GoJapan! Louwman’s Toyota World

TICKET POLICY UITGESTELDE EVENTS
Bij het verplaatsen of mogelijkerwijs annuleren van de betreffende events is sprake van overmacht (verbod door overheid en/of een pandemie). Volgens onze ticketvoorwaarden hoeven we niemand te restitueren. Toch bieden we altijd een complete compensatie aan, zodat niemand zijn geld kwijt is. We regelen, dat de gekochte tickets (naast entreetickets ook deelnametickets van programmaonderdelen) op de nieuwe data gebruikt kunnen worden. Daarvoor hoeft niks gedaan te worden, de ontvangen e-tickets zijn dan gewoon geldig.

Ben je op de nieuwe datum verhinderd, dan regelen we zelfs dat jouw tickets geldig zijn op een evenement uit de kalender  (www.402automotive.com) naar keuze. Ook als je dit jaar er geen gebruik van maakt, dan is jouw ticket ook volgend jaar nog eenmalig geldig op één van de events. Ook daarvoor hoef je niets te doen. In samenwerking met onze ticketprovider CM zorgen we ervoor dat alle ongebruikte tickets ook in 2021 geldig zijn.
Niet gescande tickets op de verplaatste events zijn dus automatisch eenmalig op een ander evenement geldig, ook in 2021. LET OP: voor de komende events in de maanden juli en augustus kunnen we niet volledige bezoekersaantallen toelaten om de social distancing te waarborgen, je kunt tickets omwisselen via info@402automotive.com
We hopen iedereen hiermee ondanks de teleurstelling toch tegemoet te komen en ben je in geen enkel geval jouw geld kwijt. Wij vragen je om begrip voor deze situatie. 

VOOR 402 CARD HOUDERS
Voor autofans die een 402 Card hebben aangeschaft (€49,- voor 12 maanden) regelen we dat de einddatum opschuift, gelijk met het aantal maanden dat je mist. Update 10 juli: dat is aangezien de komende weken weer events plaats vinden een automatische verlenging met 4 maanden. We hopen hiermee ook iedereen op een correcte manier tegemoet te komen. De 402 Card is geldig voor toegang tot evenementen, de toegevoegde trackdays worden niet opgenomen in de 402 Card omdat het hier geen publieksvenementen betreft. LET OP: voor de komende events in de maanden juli en augustus kunnen we niet volledige bezoekersaantallen toelaten om de social distancing te waarborgen, je kunt je voorregistreren via deze link.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER