402 AUTOMOTIVE PAST KALENDER AAN

24 Maart 2020
402 AUTOMOTIVE PAST KALENDER AAN

UPDATE 28 MAART
In verband met het verbod op evenementen in de komende periode heeft 402 Automotive enkele kalenderaanpassingen gedaan. We hebben inmiddels enkele events voorzien van een nieuwe datum. Een aantal events zijn in afwachting van mogelijke vervangende data. Momenteel gaan we uit van een start van het seizoen op 1 juni. Het door de overheid ingestelde verbod op evenementen geldt tot 1 juni, dus tot en met 31 mei.

TICKET POLICY VERPLAATSTE EVENTS
Bij het verplaatsen of mogelijkerwijs annuleren van de betreffende events is sprake van overmacht (verbod door overheid en/of een pandemie). Volgens onze ticketvoorwaarden hoeven we niemand te restitueren. Toch bieden we een complete compensatie aan, zodat niemand zijn geld kwijt is. We regelen, dat de gekochte tickets (naast entreetickets ook deelnametickets van programmaonderdelen) op de nieuwe data gebruikt kunnen worden. Daarvoor hoeft niks gedaan te worden, de ontvangen e-tickets zijn dan gewoon geldig.

Ben je op de nieuwe datum verhinderd, dan regelen we zelfs dat jouw tickets geldig zijn op een evenement uit de kalender  (www.402automotive.com) naar keuze. Ook als je dit jaar er geen gebruik van maakt, dan is jouw ticket ook volgend jaar nog eenmalig geldig op één van de events. Ook daarvoor hoef je niets te doen. In samenwerking met onze ticketprovider CM zorgen we ervoor dat alle ongebruikte tickets ook in 2021 geldig zijn.
Niet gescande tickets op de verplaatste events zijn dus automatisch eenmalig op een ander evenement geldig, ook in 2021.
We hopen iedereen hiermee ondanks de teleurstelling toch tegemoet te komen en -ondanks dat we niet restitueren- ben je in geen enkel geval jouw geld kwijt. Wij vragen je om begrip voor deze situatie. Het is voor iedereen en ook voor ons een situatie die we nog nooit hebben meegemaakt.

VOOR 402 CARD HOUDERS
Voor autofans die een 402 Card hebben aangeschaft (€49,- voor 12 maanden) regelen we dat de einddatum opschuift, gelijk met de periode dat we komende weken geen evenementen kunnen draaien). We hopen hiermee ook iedereen op een correcte manier tegemoet te komen.

DE NIEUWE KALENDER
De kalender ziet er momenteel als volgt uit:

Pinkstermaandag 1 juni American Sunday Circuit Zandvoort
Pinkstermaandag 1 juni DAY1 World of Cars Summer Edition TT Circuit Assen (NIEUW INGELAST)
Zaterdag 11 juli GTC Rally Festival Breda International Airport
In afwachting van nieuwe datum:
JapFest Circuit Zandvoort (oorspronkelijk 17 mei)
Nationaal Oldtimer Festival Circuit Zandvoort (oorspronkelijk 23 mei)
Supercars & Classics Circuit Zandvoort (oorspronkelijk 24 mei)
Supercar Madness TT Circuit Assen (oorspronkelijk 31 mei)
Viva Italia! TT Circuit Assen (oorspronkelijk 31 mei)
Zondag 19 juli Deutsche AutoFest & BimmerWorld TT Circuit Assen (AANGEPASTE DATUM IPV 29 MAART)
Zondag 26 juli AutoMaxx Streetpower Circuit Zandvoort (AANGEPASTE DATUM IPV 15 MAART)
Zondag 16 augustus Volkstyle Base Airport Weeze
29 & 30 augustus International Army Show Wanroij de Bergen
Zondag 30 augustus GoJapan! Louwman’s Toyota World
Zondag 13 september Superfast Breda International Airport
18/20 september Autosalon van het Noorden Martiniplaza Groningen
Zondag 11 oktober JapFest TT Circuit Assen
23 t/m 25 oktober 100% Auto Live Rotterdam AHOY
18/20 december DAY1 World of Cars Jaarbeurs Utrecht (AANGEPASTE DATUM IPV APRIL)

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER