402 Automotive stopt alle activiteiten tot en met begin november

06 Oktober 2020
402 Automotive stopt alle activiteiten tot en met begin november

We hebben ontzettend ons best gedaan om direct na de versoepelingen enkele events in de markt te zetten. Dat is ons ook met bloed, zweet en tranen gelukt. Als een van de weinigen hebben we toch redelijk grootschalige events georganiseerd binnen goede afspraken met locaties, gemeentes en binnen goedgekeurde protocollen.
Vanaf deze maand hadden we zes events gepland op verschillende locaties. Gezien de recente ontwikkelingen hebben we vandaag besloten om pas op de plaats te maken. De tegenstroom waarin we roeien wordt te groot en we vinden het momenteel maatschappelijk niet verantwoord binnen de oplopende (ziekenhuis-) cijfers een evenement te organiseren. We hoopten na de laatste persconferentie snel in een rustiger vaarwater te komen, helaas is de praktijk anders.
Alle ticketkopers krijgen vandaag bericht; tickets blijven altijd geldig voor een volgende editie of ander evenement naar keuze. 402 Card houders -autofans die een jaarabonnement hebben op onze evenementen-  krijgen 2 maanden compensatie voor de evenementen die nu in oktober en november vervallen.
We hebben de verwachting en de hoop, dat we de komende periode als maatschappij leren omgaan met het virus. Er zal een evenwicht moeten komen tussen een onvermijdelijke langdurige druk op de gezondheidszorg en het openhouden van de maatschappij en de economie. De maanden juli tot en met september hebben we laten zien, dat we verantwoord evenementen kunnen organiseren  met beperkingen en maatregelen. Wij als 402 Automotive kunnen snel schakelen en zullen wanneer de tegenstroom gaat liggen er gewoon weer voor de autofans zijn.
Blijf gezond en alert en we zien elkaar snel!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER