402AUTOMOTIVE PRESENTEERT: 402 REPORTS

11 Februari 2020
402AUTOMOTIVE PRESENTEERT: 402 REPORTS

Vanaf dit seizoen gaat 402Automotive actief aan de slag met maken van reports. Regelmatig kun je terecht op het youtube kanaal van 402Automotive om de coolste vlogs te zien. De vlogs zullen door verschillende mensen gepresenteerd gaan worden. We nemen je mee naar alle vette gebeurtenissen die we meemaken, denk hierbij aan: kijkje achter de schermen, fotoshoots, video opnames, opbouwdagen, bedrijfsbezoeken en uiteraard verslagen van de events. Geloof ons dit wil je niet missen, abonneer jezel alvast op het youtube kanaal en zorg dat je niks mist!

In deze eerste 402 vlog nemen Ronald en Patrick je mee naar Chrome Cars in Duitsland die een indrukwekkende auto collectie bezitten met onder meer diverse The Fast and the Furious auto’s. Van de Volkswagen Jetta uit The Fast and the Furious tot de Fast attack van Jason Statham uit Fast and Furious 7. Maar dat is niet alles van wat zij hebben, wil je weten wat zij nog meer hebben kijk dan snel de vlog. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER