NIEUWE AUTOMOTIVE MERK "RPM”

12 juni 2019
NIEUWE AUTOMOTIVE MERK "RPM”

Nieuw Automotive merk "RPM" zet in op Automagazine, Buisiness Club, Tourrally en Trackevents. 402 Automotive is al sinds 1996 actief in de markt voor autoshows en -festivals en is momenteel marktleider op automotive eventgebied met meer dan 20 autoshows, waaronder de International Amsterdam Motor Show in de RAI Amsterdam, 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy, maar ook Viva Italia op het TT Circuit Assen of de American Sunday op Circuit Zandvoort. Vanaf dit jaar brengt 402 Automotive een nieuw automotive merk op de markt: RPM. Onder deze noemer breidt het bedrijf zijn portfolio uit met een automotive businessclub, maar ook het nieuwe grootste Nederlandse automagazine, een nieuwe show in Zandvoort -RPM Live-  maar vanaf 5 mei 2020 gaat ook de eerste RPM Run van start naar Italie.

RPM Connect, de nieuwe automotive businessclub for petrolheads
Persoonlijk contact met gelijkgestemden en soms lekker rijden met onze auto’s, daar draait het om en daarom is RPM Connect het ideale platform en netwerk! Een groep van "petrolheads” uit diverse geledingen van het bedrijfsleven. Een gevarieerde verzameling van mensen uit de sales-, marketing- en managementwereld - wel of niet actief in de automotive branche-  maar wel allemaal gepassioneerd autoliefhebber: de verbindende factor voor RPM Connect”, volgens Patrick Pollemans, commercieel manager van 402 Automotive.
Wat houdt een lidmaatschap verder in? RPM Connect draait om de bijeenkomsten, maar kent ook een online platform om op een eenvoudige manier van elkaars netwerk gebruik te maken. Verschillende type events zijn inbegrepen in het lidmaatschap van €395,- ex BTW. Daarnaast organiseert RPM Connect maximaal twee keer per jaar aanvullende bijeenkomsten of weekenden, waar aanvullend voor betaald wordt. Dat kan een meerdaagse tourrit zijn, georganiseerd inclusief overnachting. 
Meer informatie over deze businessclub: www.rpmconnect.nl

RPM Magazine, het nieuwe grootste autoblad van Nederland
28 juni is de launchparty van de eerste editie van RPM Magazine, Nederlands nieuwste en grootste automagazine dat voortaan 4x per jaar zal verschijnen in een oplage van 85.000 stuks. RPM Magazine is niet te koop in de kiosk of met een abonnement, maar kun je thuisgestuurd krijgen, helemaal gratis! ?RPM Magazine is 84 pagina's dik, wordt gedrukt op mooi papier met een mooie harde cover.
RPM staat vol met de dikste performance, classics, tuningcars en supercars en mooie event verslagen en andere interessante reportages. Een magazine dat helemaal past bij de hedendaagse petrolhead. 4x per jaar verschijnt RPM Magazine en is gratis te verkrijgen op diverse carshows maar verschijnt voortaan ook in de brievenbus van tienduizenden petrolheads uit de 120.000 tellende database van 402 Automotive.
Een gratis editie thuisgestuurd krijgen kan door voor 28 juni een exemplaar aan te vragen op www.rpmonline.nl

RPM Live, nieuw performance event op Circuit Zandvoort
RPM Live is nieuw! RPM Live is de live versie van het magazine, dat vol komt te staan met performance tuning cars, exclusieve auto's, supercars, sportauto's en dat in een dynamische setting op het Circuit van Zandvoort. Op het circuit is het een komen en gaan van de allersnelste bolides die tegen elkaar in actie komen met de streetlegal dragraces, Dutch Time Attack en nog veel meer. Van Mitsubishi Evo tot Audi RS6, van Honda Civic Type R tot BMW M5 en van VW Golf R tot Lamborghini Huracan. 
Ronald van den Broek, directeur van 402 Automotive vult aan: "De eerste editie van RPM Live is zondag 28 juli op Circuit Zandvoort en is gratis toegankelijk voor leden van RPM Connect, die deze dag welkom zijn als VIP-gast. Overige deelnemers of bezoekers kunnen tickets kopen of showautotickets aanvragen via www.rpmlive.nl”

RPM RUN 2020: vanaf 5 mei een nieuwe toerrally naar Italie
Na de Cannonballrun in de jaren ’80 en de befaamde Gumball Rally zijn er inmiddels tal van organisatoren die een toerrally organiseren. Ook 402 Automotive start in 2020 met de eerste editie van de RPM Run, maar legt de accenten geheel anders. Geen nadruk op extreme uitdossingen, supercars en 3000 kilometer in een week, maar de focus op ultieme kwaliteit hotel, diners en meer tijd voor ontspanning. Deelnemers kunnen natuurlijk ook deelnemen met een supercar, maar inmiddels zijn er teaminschrijvingen met een klassieke Jaguar of een snelle Corvette Z06. 
Vanuit de RPM Connect businessclub heb je natuurlijk een streepje voor op de andere deelnemers. 

Vrijdag 28 juni: Kick Off meeting RPM Connect
De eerste Kickoff Meet van RPM Connect is bij een van de eerste leden, Max en Michelle Gonzalez van MG Exclusive Detailing in Loosdrecht,  waar het glas wordt geheven op de start van RPM Connect. Tevens is dan ook de launchparty van RPM Magazine, het eerste gedrukte exemplaar wordt dan gepresenteerd en ook wordt meteen een tipje van de sluier opgelicht van de RPM Run.
RPM Connect leden en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 16.00 uur en na het officiële gedeelte om 17.00 uur gaan we nog even door met een hapje, drankje en een onderlinge kennismaking.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER