DAY1 WORLD OF CARS VERPLAATST NAAR JUNI 2021

31 Oktober 2020
DAY1 WORLD OF CARS VERPLAATST NAAR JUNI 2021

Je kon het al verwachten natuurlijk. We hadden de eerste editie van DAY1 World of Cars gepland voor a.s. december. Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus stellen we de show uit naar het weekend van 25 tot en met 27 juni, natuurlijk weer zoals gepland in Jaarbeurs Utrecht, We hopen dan de show te kunnen doen zoals we voor ogen hadden bij de start van het project. Jullie wachten wordt echt beloond en we gaan voor de volle 200% voor een fantastische beurs. Maar voor het zover is, proberen we hoe dan ook nog een mooi opstapje te organiseren in welke vorm dan ook om het wachten op de eerste editie te verzachten.
Jullie tickets blijven gewoon geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Als we voor juni nog een extra show kunnen organiseren, dan kun je kiezen om je tickets ook daarvoor in te zetten. Of gewoon bewaren tot juni! Heb je toch vragen hiervoor, mail dan naar info@402automotive.com
Tot juni 2021!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER