EVENTCALENDER UPDATE: AUTOSHOWS IN DE ZOMER

02 Juli 2020
EVENTCALENDER UPDATE: AUTOSHOWS IN DE ZOMER
Onlangs vond de laatste persconferentie plaats van het kabinet in het kader van versoepelingen voor onder meer de evenementenbranche. Er kan veel meer dan eerst werd bepaald. In plaats van 1 september kunnen evenementen onder voorwaarden weer plaatsvinden vanaf deze maand.
402 Automotive organiseert zowel outdoor events op het TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort als indoor autoshows in Ahoy en Jaarbeurs. Voor beide categoriën geldt, dat deze weer georganiseerd kunnen worden. Dat is natuurlijk heel goed nieuws. Terwijl alle events door de lockdown vanaf september waren geprogrammeerd, kunnen we deze zomer al van start en hebben we wederom een nieuwe kalender samengesteld, maar nu met extra activiteiten in de maanden juli en augustus.
 
Ingelaste events: Circuit Zandvoort: 26 juli en 30 augustus. Breepark Breda: 22 & 23 augustus
Op zondag 30 augustus komt ook American Sunday terug op de kalender. Dit event was uitgesteld naar 4 oktober op het TT Circuit Assen en zal nu op beide circuits gaan plaatsvinden in 2020. Dat is goed nieuws voor liefhebbers van de dikste dragracers op de ¼ Mile en honderden American muscle en American classis op de paddocks!
In het weekend van 22 & 23 augustus vindt in Breda op Breepark de eerste editie plaats van GR8 Summer Jam - International Car Show. Een coproductie tussen 402 Automotive en het enige Tuning magazine van de Benelux: GR8 Magazine. Een zomerse show met outdoor showpaddocks en een indoor beurshal op deze nieuwe locatie.
Vanaf september staan dan nog eens tien evenementen gepland. 
 
De kalender van 402 Automotive ziet er dan als volgt uit:
22 & 23 augusts. GR8 Summer Jam - International Carshow - Breepark Breda

Zondag 30 augustus American Sunday - Circuit Zandvoort
Zondag 13 september Deutsche AutoFest + BimmerWorld  - TT Circuit Assen

Zaterdag 26 september Superfast - Breda International Airport
3 & 4 oktober
Zondag 4 oktober American Sunday - TT Circuit Assen

Zondag 11 oktober JapFest & AutoMaxx Streetpower - TT Circuit Assen

Zondag 18 oktober Volkstyle Base - Airport Weeze

23 t/m 25 oktober 100% Auto Live - Rotterdam AHOY

6 t/m 8 november Autosalon van het Noorden - Martiniplaza Groningen

18 t/m 20 december DAY1 World of Cars - Jaarbeurs Utrecht
 
Covid-maatregelen tijdens de evenementen
Om ervoor te zorgen dat de evenementen veilig en verantwoord kunnen plaatsvinden zullen er afhankelijk van het locatie en het concept diverse voorzorgsmaatregelen getroffen worden om onder meer de 1,5 meter te waarborgen.
Dat houdt in, dat er toezicht zal worden gehouden op het respecteren van de onderlinge afstand, op tribunes zal niet elke stoel worden gebruikt, meer schoonmaak van onder meer toiletten en dergelijke. 
Voor de indoor autoshow 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy zal worden gewerkt met een spreiding in aanvangstijden voor het bezoek, bredere looppaden en meer ruimte bij tribunes voor de actie arena of zitplaatsen bij de Car Catwalk.
Bij alle events is het van belang, dat iedereen in de voorverkoop tickets koopt, zodat we hoeveel mensen we kunnen verwachten en weten wie er op het evenement zijn. Gelukkig lag het gemiddelde voorverkoop op de events al vaak op bijna 90% van alle ticketkopers.

Conform de richtlijnen van de overheid mogen sinds 1 juli weer bijeenkomsten plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over onze corona maatregelen.
 
402 Card gaat in vanaf juli
Voor 402 Card houders is er ook goed nieuws, de 402 kaart waarmee je voor slechts €49,- toegang hebt tot alle events, gaat nu in vanaf juli waarmee JapFest en American Sunday bezocht kunnen worden. Wel dien je je voor te registreren. De bezoekersaantallen zijn niet ongelimiteerd en we willen graag weten wie er allemaal de shows komen bezoeken in het kader van de covid protocollen. Zie meer over de registratie in het menu van deze website.
 
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER