EXTRA DATA IN DE EVENEMENTENKALENDER 402 AUTOMOTIVE

18 September 2020
EXTRA DATA IN DE EVENEMENTENKALENDER 402 AUTOMOTIVE

Evenementen zijn tegenwoordig net dagkoersen. Zo gaat er een af in een bepaalde regio’s en zo plannen we weer wat bij. We merken dat we op al onze events die we tot nu hebben ingehaald veel mensen moeten teleurstellen. Ruim voor aanvang zijn alle tickets steeds uitverkocht en hebben we in overleg met diverse clubs en relaties besloten het evenementenseizoen door te trekken naar december. Je kunt dan nog beter weer hebben dan in bijvoorbeeld begin maart en er zijn zoveel events gecanceld; niet alleen van 402 Automotive maar over de hele linie en dan niet alleen autoshows. We hebben daarom extra data kunnen regelen op beide circuits in Nederland, omdat we de verwachting hebben, dat events in de buitenlucht de komende maanden georganiseerd kunnen blijven worden en we gaan wennen aan meer activiteiten in de winter met een lekkere winterjas aan!

Hankook Supercar Madness, zondag 1 november op TT Circuit Assen
Zo ook op zondag 1 november op het TT Circuit Assen, dan vindt er alsnog een editie plaats van de Hankook Supercar Madness, een mix van supercars, hypercars en performance cars en met heuse autoraces van de Supercar Challenge met Super GT, GT. Sport en Supersport maar ook LMP3 en Radicals!

AutoMaxx Streetpower alsnog naar Circuit Zandvoort: zondag 6 december
Voordat Corona in de evenementenbranche toesloeg zouden we op 15 maart de seizoen opener gaan organiseren met AutoMaxx Streetpower op Circuit Zandvoort. Uiteindelijk hebben we een groot deel van onze kalender kunnen herplaatsen. Zo ook AutoMaxx Streetpower maar dan op het TT Circuit Assen op 11 oktober, tegelijk met JapFest, dat oorspronkelijk ook op die datum georganiseerd zou worden.
Op verzoek van heel veel AutoMaxx Streetpower kopers voor Zandvoort brengen we dit event alsnog terug naar Zandvoort en wel op zondag 6 december! Dus zet een streep in je agenda op die dag!
Ticketkopers die wel de voorkeur voor Assen hebben, kunnen de tickets gewoon gebruiken voor 11 oktober. Om dit te registreren kan er een mail gestuurd worden naar info@402automotive.com.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER