Nieuwe partnership tussen 402 Automotive en Supercar Society

17 Oktober 2019
Nieuwe partnership tussen 402 Automotive en Supercar Society

Nieuwe partnership tussen 402 Automotive en Supercar Society.

In 2018 zijn Roy Drosten en Tomas Ramos de organisatie Supercar Society gestart! Roy was voorheen ook al vaak te zien als fotograaf op vele events van 402 Automotive. Met Supercar Society willen ze een unieke mogelijkheid bieden om via trackdays ondernemers en petrolheads zowel een persoonlijk als professioneel netwerk te bieden. Maar vooral het genieten met je supercar staat voorop! Iets wat 402 Automotive met haar recentelijk nieuw opgerichte businessclub Supercars Connect ook wil bieden tijdens diverse meetings over het jaar verdeeld.

Recentelijk kwamen wij in gesprek met deze enthousiaste jonge ondernemers en werd al snel duidelijk dat er een mooie synergie zou kunnen ontstaan als de krachten gebundeld zouden gaan worden. De beslissing was snel genomen. Supercar Society gaat zich zodoende focussen op de trackdays zelf en 402 Automotive concentreet zich op de commerciƫle en marketing kant van deze activiteiten.

Voor de klant van zowel Supercar Society als Supercars Connect een perfecte mogelijkheid te genieten van mooie auto-events met interessante mensen!

Zo kan natuurlijk het netwerk van 402 Automotive veel betekenen voor de trackdays, maar ook omgekeerd hopen we dat de relaties van Supercars Society regelmatig op de events en andere activiteiten van 402automotive te zien mogen zijn!

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER