PETROLHEADS OPGELET! Partnership 402 Automotive & PassionWithoutLimits

27 Mei 2020
PETROLHEADS OPGELET! Partnership 402 Automotive & PassionWithoutLimits

402 Automotive en PassionWithoutLimits hebben de afgelopen maanden in stilte een ijzersterk partnership gevormd! De unieke inbreng van deze partners hebben geleid tot de ontwikkeling van enkele zeer exclusieve supercar experience concepten waarbij kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan om de passie voor auto's met een groep liefhebbers te delen.

Supercars ervaren is niet langer het domein voor de happy few, zelfs niet op het circuit!

We lijken het einde van een tijdperk te naderen. Om allerlei redenen, zoals strenge milieu-wetgeving, extreem hoge brandstofprijzen door excessieve belastingen, een algemene downsizing trend en een toenemend aanbod van geluidloze elektrische auto’s, zullen motoren zoals in onze supercars binnen niet al te lange termijn tot het verleden behoren. Voordat we het weten, hebben we alleen nog plaatjes van historische racewagens om naar te kijken. Wij zijn in business voor mensen die de droom levend willen houden en de auto’s van hun dromen willen rijden.

De McLaren 720S, Lamborghini Aventador Roadster en Maserati GT MC Stradale. van PassionWithoutLimits komen in actie op de baan tijdens de 402 Trackday!
 
Ook kun je deze dag natuurlijk alle informatie krijgen over de diverse mogelijkheden van de PWL experiences!


Na ruim twee maanden kunnen we onze auto's weer loslaten voor circuitrijden! 402 Automotive heeft een mooie dag kunnen vastleggen voor deze trackday: pinkstermaandag 1 juni en wel op het Circuit Zandvoort.

Deze trackday zal open staan voor maar liefst vier categorieën: dragracing test & tune, tracktime (vrij rijden voor straatauto's en Time Attack en racecars), rally auto's test & tune en Supercar Hotlaps!

INFO & DEELNEMEM

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER