[Statement] Super Car Sunday Zandvoort geen event van 402

23 September 2020
[Statement] Super Car Sunday Zandvoort geen event van 402

[STATEMENT] Wij ontvangen nog steeds veel vragen over een evenement dat afgelopen zondag op Circuit Zandvoort plaats vond. Toen vond de Super Car Sunday plaats op Circuit Zandvoort, waarover veel is geschreven in het nieuws, vanwege stillegging van het evenement. Wij hebben bij dit evenement geen enkele betrokkenheid gehad. Vanaf de start in 2014 tot en met medio 2019 waren we met 402 Automotive 50% aandeelhouder in de Super Car Sunday BV (tevens organisator van de International Amsterdam Motor Show). We hebben daarna nog de 2019 editie van Super Car Sunday als ingehuurd productiebedrijf gedraaid en zijn sindsdien dus niet betrokken bij zowel dit evenement als de IAMS in de RAI. Lees hier het bericht dat vorig jaar is uitgebracht. 

Vanaf de zomer hebben we inmiddels wel events op het TT Circuit Assen en Circuit Zandvoort kunnen organiseren met in achtneming van goedgekeurde protocollen. Op Zandvoort hebben we bijvoorbeeld op 26 juli en 30 augustus resp. JapFest en American Sunday gedraaid. Komende maand staan weer diverse events gepland. Wij zullen ons net als de laatste keren meer dan 100% inzetten om onze bezoekers een mooie dag te bezorgen. Uiteraard wederom met inachtneming van de goedgekeurde protocollen en met gelimiteerde bezoekersaantallen. Het zijn spannende tijden en willen bij deze onze relaties en bezoekers bedanken voor deelname, bezoek en het vertrouwen in deze events. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER