PWL Experience

Tijdens de unieke PWL Experience tour krijgt u de mogelijkheid om een hele dag in al deze supercars te rijden! Hiervoor hebben wij de mooiste rijdersroute uitgestippeld. Juist vanwege het selecte aantal deelnemers per tour, krijgt u voldoende gelegenheid om achter het stuur van elke supercar te kruipen en de verschillende rij-eigenschappen te leren kennen:

De PWL Experience is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoeft u zelf geen supercar te bezitten om uw passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen. 
Binnenkort worden de nieuwe data voor de PWL Experience bekend gemaakt.


Ervaar de emotie en het geweld van de V8, V10 en V12 motoren en geniet van de adrenaline kick tijdens de supercar experience of van alle aandacht wanneer u zèlf deel uit maakt van een supercar squad op de openbare weg!
ARE YOU READY FOR THE ULTIMATE EXPERIENCE??

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER