SUPERCAR EXPERIENCES

PETROLHEADS OPGELET! 402Automotive en PassionWithoutLimits hebben de afgelopen maanden in stilte een ijzersterk partnership gevormd. De unieke inbreng van deze partners heeft geleid tot de ontwikkeling van enkele zeer exclusieve supercar experience concepten waarbij kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan om de passie voor auto's met een groep liefhebbers te delen. Supercars ervaren is niet langer het domein voor de happy few, zelfs niet op het circuit...
We lijken het einde van een tijdperk te naderen. Om allerlei redenen, zoals strenge milieu-wetgeving, extreem hoge brandstofprijzen door excessieve belastingen, een algemene downsizing trend en een toenemend aanbod van geluidloze elektrische auto’s, zullen motoren zoals in onze supercars binnen niet al te lange termijn tot het verleden behoren. Voordat we het weten, hebben we alleen nog plaatjes van historische racewagens om naar te kijken. Wij zijn in business voor mensen die de droom levend willen houden en de auto’s van hun dromen willen rijden.

Met trots presenteren wij hierbij alvast drie supercar experience concepten:


1) PWL EXPERIENCE 
Tijdens de unieke PWL Experience tour krijgt u de mogelijkheid om een hele dag in al deze supercars te rijden! Hiervoor hebben wij de mooiste rijdersroute uitgestippeld. Juist vanwege het selecte aantal deelnemers per tour, krijgt u voldoende gelegenheid om achter het stuur van elke supercar te kruipen en de verschillende rij-eigenschappen te leren kennen:De PWL Experience is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoeft u zelf geen supercar te bezitten om uw passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen. 

Ervaar de emotie en het geweld van de V8, V10 en V12 motoren en geniet van de adrenaline kick tijdens de supercar experience of van alle aandacht wanneer u zèlf deel uit maakt van een supercar squad op de openbare weg!
ARE YOU READY FOR THE ULTIMATE EXPERIENCE??

MEER INFORMATIE


2) SUPER EXPERIENCE
Zelf rijden met een van bovenstaande supercars of meerijden? Dat kan tijdens meerdere events die door 402automotive georganiseerd worden. Dat is in oktober tijdens 100% Auto Live, in november tijdens Autosalon van het Noorden of in decemver tijdens DAY1 World of Cars.


 

3) TRACK EXPERIENCE
Op 7 oktober organiseren wij in samenwerking met PassionWithoutLimits een supercar tour vanaf Utrecht naar het TT circuit in Assen waar wij zullen aanhaken op een besloten en geheel verzorgde trackday van onze partner Supercar Society. Hierbij krijgen deelnemers de unieke gelegenheid om als passagier in de supercars de baan op te gaan, tussen de meest exotische super- en hypercars (McLaren Senna, Lamborghini Aventador SVJ, etc.). De deelname kosten zijn gelijk aan die van de 'normale' PWL Experience, d.w.z. €2.000,- per equipe met een borg van €2.500,-, dat kan worden afgekocht voor €250,-.

Circuit rijden in een supercar is nog nooit zo bereikbaar geweest!
Meer info of deelnemen? Mail naar: patrick@402automotive.com. Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER