SUPERCAR EXPERIENCES

Supercar Experiences

402automotive en PassionWithoutLimits hebben in 2020 een prachtig partnership opgezet, de 'Supercar Experiences’. De unieke inbreng van deze partners heeft geleid tot de ontwikkeling van meerdere zeer exclusieve supercar experience concepten waarbij kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact centraal staan om de passie voor auto’s met een groep liefhebbers te delen. Dit is een doorslaand succes! De ervaring van het rijden in een supercar is niet langer het domein voor de happy few, zelfs niet op het circuit.

Hieronder sommen we de diverse supercar experience concepten voor u op:

       1. PWL Experience

Tijdens de unieke PWL Experience tour krijgt u de mogelijkheid om een hele dag in alle supercars uit de collectie te rijden! Hiervoor hebben wij de mooiste rijdersroutes uitgestippeld. Juist vanwege het selecte aantal deelnemers per tour, krijgt u voldoende gelegenheid om achter het stuur van elke supercar plaats te nemen en de verschillende rij-eigenschappen te leren kennen.

De PWL Experience is zeer geschikt als bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijk evenement of corporate event. Met deze tour, die uniek is in Nederland, hoeft u zelf geen supercar te bezitten om uw passie voor bijzondere sportauto’s met een groep enthousiaste autoliefhebbers een hele dag te kunnen delen.

Ervaar de emotie en het geweld van de V8, V10 en V12 motoren en geniet van de adrenaline kick tijdens de supercar experience of van alle aandacht wanneer u zélf deel uitmaakt van een supercar squad op de openbare weg!


ARE YOU READY FOR THE ULTIMATE EXPERIENCE ?

Ga voor meer informatie naar: De PWL Experience pagina
 

        2. Super Experience

Dit concept omvat een korte experience rit al dan niet onder begeleiding.

- ’30 minutes drive’ Dit zijn ritten van 30 minuten tijdens onze grote indoor events zoals 100% Auto Live (Ahoy), DAY1 World of Cars (Jaarbeurs) of Autosalon van het Noorden (MartiniPlaza). Je kunt er dan voor kiezen om een rit te boeken waarbij je zelf kunt rijden of mee kunt rijden. Een geweldige ervaring!

- 'Tunnelrun’ Bij de Tunnelrun stap je zelf achter het stuur van een van de supercars en rijd je door de tunnels bij Utrecht. Een bizarre ervaring! Wat een geluid! Om een half uur zelf te rijden (onder begeleiding) dien je minimaal 5 jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Meerijden kan natuurlijk ook!

De nieuwe data voor 2021 zullen we via onze social kanalen tijdig kenbaar gaan maken. Wees er daarna snel bij, want vol = vol! Kijk eens in de onderstaande video hoe Enzo Knol deze experience heeft ervaren ;) !

 

        3. Track Experience

In 2020 hebben we voor de eerste keer een geweldige tour vanuit Utrecht naar het TT Circuit in Assen georganiseerd. De deelnemers kregen hierbij de unieke gelegenheid om als passagier in de supercars de baan op te gaan tussen de meest exotische super- en hypercars zoals een McLaren Senna en een Lamborghini Aventador SVJ. Ook volgend jaar zullen we weer 1 of meerdere track experiences organiseren naar een circuit in Nederland (of mogelijk zelfs in een van onze buurlanden). De deelnamekosten zijn gelijk aan die van de 'normale’ PWL Experience, dus € 2.000,- per equipe met een borg van € 2.500,- (die voor €250,- kan worden afgekocht)

Circuitrijden in een supercar is nog nooit zo bereikbaar geweest !

Meer info of inschrijven ? Mail naar: patrick@402automotive.com

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER